14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Răzvan Lucescu, suspendat pentru injuriile aduse lui Ghionea

Fotbal: Răzvan Lucescu, suspendat pentru injuriile aduse lui Ghionea

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost suspendat o etapă şi amendat cu 3.200 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, pentru injuriile aduse căpitanului Stelei, Sorin Ghionea, la finalul meciului dintre cele două formaţii, din etapa a 19-a a Ligii I.
Într-un alt caz judecat miercuri, Comisia de Disciplină l-a sancţionat pe finanţatorul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, care a fost suspendat pentru 18 luni şi a primit o penalitate sportivă de 450.000 lei pentru jignirile şi declaraţiile calomnioase făcute în presă la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Iancu a mai fost suspendat în urmă cu două săptămâni pentru 10 luni şi amendat cu 300.000 de lei, tot pentru declaraţiile făcute la adresa lui Sandu şi a forului pe care acesta îl conduce.

Un alt caz judecat a fost cel al masorul echipei Universitatea Cluj, Mircea Moldovan, care l-a agresat pe jucătorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Marin Constantinescu, în pauza meciului dintre cele două formaţii, disputat în etapa a 20-a a Ligii a II-a, provocându-i un traumatism cranio-cerebral, după ce l-a lovit cu capul în figură. Pentru gestul său, Moldovan a fost suspendat 12 luni şi a primit o penalitate de 2.100 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS