17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDroguri pentru un deţinut, ascunse într-o bucată de brânză

Droguri pentru un deţinut, ascunse într-o bucată de brânză

Ofiţerii de la Crimă Organizată au descoperit patru bile de cocaină în cantitate de peste două grame ascunse într-o bucată de brânză, stupefiantele urmând să ajungă la un deţinut de la penitenciarul Poarta Albă, informează NewsIn.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, a declarat astăzi că poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au organizat acum trei zile o acţiune, în urma unei sesizări a lucrătorilor de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, potrivit căruia se intenţionează introducerea unor droguri în penitenciar.

Ofiţerii antidrog au prins-o în flagrant pe Gheorghiţa Mariana Sbanghiu, de 27 de ani, din Bucureşti, în timp ce preda un pachet pentru concubinul ei, Daniel Priboi, 27 de ani, încarcerat în Penitenciarului de Maximă Siguranţă Poarta Albă. Bărbatul se află la închisoare pentru a executa o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În pachetul destinat deţinutului, ofiţerii antidrog au descoperit ascunse într-o bucată de brânză feta patru bile de heroină cu o greutate de peste două grame. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă agravantă, iar cercetările sunt continuate de procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS