9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Revelion mai scump

Hotelierii români anunţă majorarea preţurilor la pachetele turistice de Revelion, surclasând staţiunile din Austria. Un sejur de şase zile şi cinci nopţi la un hotel de patru stele din Sinaia ajunge, potrivit site-ului revelion2009.biz, la 4.900 de lei (1.325 de euro) pentru o persoană, în timp ce unul la Salzburg nu depăşeşte 500 euro/persoană. Revelionul în Dubai costă cu doar patru euro mai mult decât în Sinaia.

Cele mai căutate sunt staţiunile Predeal şi Poiana Braşov. În cazul destinaţiilor externe, pe primul loc se află Austria, urmată de Bulgaria, Elveţia, Egipt, Tunisia, Turcia, Franţa, dar şi staţiuni exotice din Cuba.

Pachetele pentru vacanţa de Revelion în străinătate par mai tentante în ceea ce priveşte preţul şi serviciile decât cele autohtone. Potrivit site-ului infoturism.ro, un sejur de şase zile la un hotel de patru stele din Suedia costă aproximativ 450 euro/persoană, în timp ce la unul în Elveţia, la un hotel de trei stele, preţurile pornesc de la 450 euro/persoană pentru un sejur de cinci zile. Pentru un sejur de opt sau nouă zile în Maroc, în Casablanca, preţurile la un hotel de patru stele nu depăşesc 1.000 euro/persoană cu demipensiune inclusă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU