14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStradă inundată de Compania de Apă

Stradă inundată de Compania de Apă

Locatarii câtorva blocuri din cartierul craiovean 1 Mai sunt obligaţi să ocolească o baltă formată pe strada lor, după ce s-a spart o conductă de alimentare cu apă. Compania de Apă (CA) Oltenia, deşi sesizată încă de marţi, nu s-a obosit să trimită o echipă de lucru la faţa locului pentru a remedia avaria. „Este a patra oară anul acesta când se sparge ţeava şi azi este a patra zi de când suntem în situaţia aceasta. Am sesizat Compania de Apă şi mi-au răspuns că ştiu de problemă, dar sunt foarte ocupaţi“, a povestit Aurel, un locatar al blocului E7.

Apa a ajuns din stradă în subsolul imobilului. „Ocolim pe cât posibil, ne murdărim când ieşim din bloc, până trecem de zona aceasta, dar asta e. Noi aici stăm cam ca la ţară“, a declarat o locatară a blocului F13, situat vizavi de E7.

Potrivit dispeceratului CA, sesizarea a ajuns la şeful de secţie responsabil de zona 1 Mai pe 14 octombrie. „Şeful de secţie are lucrarea, el hotărăşte când o efectuează. Toate echipele de lucru au fost pe teren, azi am avut 15 intervenţii care nu sufereau amânare. Să sperăm că mâine se rezolvă şi acolo“, a declarat dispecerul CA Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII