20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO cursă Tarom Munchen-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Viena

O cursă Tarom Munchen-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Viena

Cursa Tarom Munchen-Bucureşti a avut probleme în timpul zborului şi a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Viena. Cei 37 de pasageri sunt teferi şi aşteaptă să fie preluaţi de un alt avion, care să-i aducă la Bucureşti.

La aproximativ 40-50 de minute de decolare, comandantul a observat pe bordul cu afişaj o defecţiune legată de sistemul de presurizare al aeronavei, în cabina pasagerilor, hotărând astfel să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport, cel de la Viena, pentru remedierea problemei. Aceasta este o procedură standard în astfel de situaţii, reglementată la nivel internaţional.

Pasagerii au ajuns la sol fără probleme şi urmează să fie îmbarcaţi pe zborul Viena-Bucureşti, 342, care va decola în aproximativ 30-40 de minute. Compania Tarom îşi cere scuze pentru întârzierea de trei ore la care vor fi supuşi.

În luna septembrie, un alt avion al companiei Tarom care efectua o cursă Bucureşti-Viena a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul Henri Coandă, la aproximativ 20 de minute de la decolare, pentru un control tehnic suplimentar la sistemul de presurizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS