17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMaşina unui taximetrist dispărut, găsită incendiată

Maşina unui taximetrist dispărut, găsită incendiată

Maşina de serviciu a unui taximetrist craiovean, dispărut cu peste o lună în urmă, a fost găsită ieri-dimineaţă, incendiată într-o pădure din localitatea Corlăţel, în apropiere de Vânju Mare, în judeţul Mehedinţi.

Autoturismul a fost găsit ars în totalitate de câţiva localnici care au alertat imediat poliţia.

„Am fost solicitaţi să intervenim într-o pădure de lângă Vânju Mare, unde nişte localnici au găsit o maşină arsă. La faţa locului, am constatat existenţa maşinii arse, dar nu am găsit resturi umane“, a spus Pantelică Bobârsc, comisar-şef la IPJ Mehedinţi.

 

„Suntem disperaţi!“

 

Familia taximetristului a sosit şi ea la faţa locului.

„A venit poliţia, s-a uitat la maşină şi a plecat. Noi ne aşteptam să vină mai mulţi poliţişti, cu câini, să înceapă să caute prin pădure. Ne-au spus doar că or să ne contacteze în momentul în care or să afle ceva“, a declarat Ion Gheorghe, tatăl taximetristului. „Nu am mers la poliţie imediat, pentru a anunţa dispariţia, căci ne-am gândit că este plecat în vreo cursă şi nu ne-a spus nouă. Dar băiatul nostru este de negăsit, iar patroana firmei ne-a făcut scandal că i-a furat el maşina, care uite unde a fost găsită. Cine ştie cine l-a adus pe aici, vrem să-l găsim, aşa cum o fi, dar numai să-l găsim. Suntem disperaţi!“, a spus, plângând, mama taximetristului, Maria Gheorghe.

 

Autoturismul şi şoferul, daţi în urmărire

 

Conform IPJ Dolj, pe 20 august, firma de taxi Favorit din Craiova a depus o plângere la poliţie cu privire la faptul că Daniel Gheorghe, de 27 de ani, şoferul unui autoturism Matiz, cumpărat pe numele societăţii în leasing, nu a mai venit la serviciu. Poliţiştii doljeni au început cercetările şi au dat autoturismul în urmărire locală şi generală.

Pe 1 septembrie s-a prezentat la poliţie şi tatăl bărbatului, care a sesizat faptul că fiul său a dispărut de la domiciliu. Anchetatorii doljeni au început cercetările şi în cazul dispariţiei taximetristului şi acesta fiind dat în urmărire generală.

Ieri-dimineaţă, după mai bine de o lună de căutări, poliţiştii doljeni au fost anunţaţi de colegii lor din Mehedinţi că maşina căutată şi care corespundea semnalmentelor a fost găsită incendiată într-o pădure de pe raza localităţii Corlăţel.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că din verificările efectuate până în prezent de echipele de poliţişti mehedinţeni şi doljeni nu s-a stabilit unde se află taximetristul sau cum a fost incendiat Matizul, cercetările fiind în desfăşurare în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII