Mită electorală într-o comună din Mehedinţi

Autori


Simpantizanţii a trei partide politice din Mehedinţi – PSD, PNL şi PD-L- au fost la un pas să se linşeze sâmbătă noaptea, din dorinţa de a-şi susţine propriul candidat. A fost nevoie de intervenţia forţelor speciale de la Jandarmerie, DPIR şi poliţie pentru a linişti spiritele în comuna Salcia, judeţul Mehedinţi.

Membrii PNL Mehedinţi au surprins noaptea trecută un consilier local al PDL din comuna Salcia umblând cu o plasă cu bani prin sat. Consilierul local, care este fratele candidatului PD-L la Primăria Salcia, oferea sătenilor câte 100 de lei şi îi punea să jure cu mâna pe Biblie că îl vor vota pe fratele său.

Asupra simpatizantului PD-L a fost găsite şi mai multe liste cu numele alegătorilor care au primit sau urmau să primească bani.


Poliţiştii mehedinţeni au demarat cercetările în vederea elucidării acestui caz de corupţie electorală produs în circumscripţia electorală 55 Salcia.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 aprilie 2019

Mehedinţi: Prins băut la volan

Poliţişti din cadrul Postului Cujmir au depistat, ieri, în trafic un bărbat de 39 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza satului Cujmirul Mic, după ce a consumat băuturi alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, ...

Sumarul ediției de duminică, 15 iunie 2008

Top