9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViceprimarul Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a fost exclus din PRM

Viceprimarul Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a fost exclus din PRM

PRM a anunţat printr-un comunicat că a decis duminică seara excluderea din rândurile sale a viceprimarului craiovean, Gheorghe Nedelescu, din cauza afacerilor ilegale şi a dezinteresului faţă de cetăţeni, partidul lui C.V. Tudor arătând că va depune în zilele următoare şi o plângere penală.
"Conducerea PRM a decis excluderea din partid a viceprimarului municipiului Craiova, Gh. Nedelescu, pentru acte de corupţie şi dezinteres faţă de problemele cetăţenilor. Cercetarea efectuată de Comisia Centrală de Cadre a PRM a stabilit că, în cei aproape patru ani de cînd ocupă funcţia de viceprimar al Craiovei, avînd, printre responsabilităţi, spaţiile locative şi licitaţiile (veritabile „mine de aur“), numitul Gh. Nedelescu a realizat o avere imensă, exclusiv prin fraudă şi trafic de influenţă", se arată într-un comunicat al formaţiunii.
PRM mai susţine că Nedelescu obţine „bani negri“  prin firma GECOROM, condusă de Paul Mandea, fost director general la Energo Construcţii, mai clar, ajutând  firma respectivă să cîştige, abuziv, cele mai bănoase licitaţii din oraş. Viceprimarul craiovean mai este acuzat că este unul dintre „rechinii“ care au prăduit Staţiunea balneo-climaterică Govora. Toate aceste "fărădelegi grave" vor constitui material pentru o plângere penală a PRM, se mai arată în comunicat.
Un alt reproş pe care PRM i-l aduce viceprimarului doljean e că s-a transformat în hingher, iar cetăţenii nu înţeleg cum uciderea câinilor poate fi făcută de un reprezentant al acestei formaţiuni. "În ceea ce priveşte proasta gestionare a problemelor cetăţeneşti de către Nedelescu, ea este de notorietate în Craiova. Dintre numeroasele abuzuri pe care le-a comis acesta, amintim doar transformarea lui în hingher-şef, ceea ce a atras proteste vehemente din partea iubitorilor de animale, care nu puteau înţelege cum e posibil ca un reprezentant al PRM să ucidă mii de cîini", mai informează sursa citată.
Presa locală a scris în ultima perioadă că Gheorghe Nedelescu îşi negociază pozitia de candidat pentru Primaria Municipiului Craiova, atat cu PSD, cât si cu PNL şi chiar PD-L.  Nedelescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PRM Dolj după eşecul PRM de la euroalegeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII