11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi pensionari din Cluj au fost găsiţi morţi în cadă

Doi pensionari din Cluj au fost găsiţi morţi în cadă

Ştefan şi Margareta Mureşan, doi pensionari din Cluj-Napoca, au fost găsiţi morţi în această dimineaţă, în cada din baie din locuinţa lor.
„Un bărbat de 67 de ani şi o femeie de 72 de ani au fost găsiţi azi dimineaţă (miercuri – n.r.) la ora 9 de către două nepoate ale lor. Din primele cercetări rezultă că cei doi au decedat în timp ce făceau baie, cel mai probabil din pricina unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, rezultat de la instalaţia de gaz pentru încălzirea apei, amplasată în baie”, a declarat pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Raluca Seucan.
Cei doi bătrâni au fost văzuţi în viaţă ultima oară de nepoatele lor, care au plecat de la domiciului acestora, de pe strada Porumbului din Cluj-Napoca, aseară, în jurul orei 23.30, după ce au terminat curăţenia în grădină. În această dimineaţă, tinerele au venit din nou în vizită, au bătut la uşă, au sunat la telefon însă nu au primit nici un răspuns. Ele au forţat uşa de la intrare şi şi-au găsit bunicii în baie, unde apa curgea încă. Nepoatele au încercat manevre de resuscitare, însă la ajungerea echipajelor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-a constatat decesul celor doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS