28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLuciano Pavarotti a fost externat

Luciano Pavarotti a fost externat

Celebrul tenor italian Luciano Pavarotti a ieşit astăzi din spitalul din Modena (nordul Italiei), unde fusese internat pe 8 august pentru o "stare febrilă", informează NewsIn.
"Toate analizele s-au terminat. (…) În dimineaţa aceasta, la ora 6.00 (7.00 ora României – n.r.), maestrul Luciano Pavarotti şi-a părăsit camera de la Azienda Ospedaliero-Universitaria di Modena pentru a se întoarce acasă", se arată într-un comunicat de presă al spitalului.
Pavarotti, în vârstă de 71 de ani, "va putea să-şi petreacă perioada de convalescentă în liniştea mediului familial".
Reprezentanţii spitalului precizaseră că au profitat de "oportunitatea" prezenţei în spital a tenorului, operat de cancer pancreatic în iulie 2006, pentru a "efectua alte teste medicale".
Cântăreţul nu a mai apărut în public de la operaţia de anul trecut, când a fost nevoit să-şi anuleze mai multe concerte din turneul de adio.
La începutul verii, în timpul unei ceremonii muzicale în onoarea lui Pavarotti de pe insula Ischia din apropiere de Napoli, soţia sa, Nicoletta Mantovani, a spus că tenorul său se simte bine şi pregăteşte un album nou.
Pavarotti, unul dintre cei mai valoroşi tenori ai lumii, a debutat în Italia, în 1961. Faima mondială a cunoscut-o alături de Placido Domingo şi Jose Carreras,  în seria de concerte "The Three Tenors".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS