11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Justiţia, la Vadim

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, prezent la şcoala de vară a partidului, a emis sâmbătă ipoteza alcătuirii unui guvern de uniune naţională, fără UDMR, în care formaţiunea sa va deţine „un număr de portofolii, în primul rând justiţia“. „Evident că nu putem sta toată viaţa în opoziţie. (…) Am face mult mai multe lucruri dacă am fi la putere, într-o formulă sau alta“, a punctat preşedintele PRM.
El le-a explicat tinerilor peremişti că formula unui guvern monocolor nu este viabilă şi le-a dat ca exemplu negativ actuala configuraţie a executivului, alcătuit din liberali şi maghiari, şi care, în opinia lui C.V. Tudor, se află „la mâna PRM“. „Uitaţi-vă la cei de acum: guvern bicolor- liberalii şi ungurii. Şi tot nu reuşesc. Sunt la mâna noastră“, a spus Vadim Tudor. Acesta a arătat că formaţiunea sa poate guverna, „în principiu“, alături de oricine, „mai puţin de organizaţia ilegală, anticonstituţională, antiromânească şi antieuropeană: UDMR“.
Este pentru prima dată când liderul PRM spune explicit că partidul său ar putea intra la guvernare, chiar dacă într-un guvern de uniune naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII