17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Trotuare cu surprize

În categoria trotuarelor uitate de autorităţile locale din Bănie se încadrează şi cele de pe strada Transilvania, situată lângă Facultatea de Agricultură, la câţiva paşi de Biroul Poliţiei Rutiere. Trotuarele de pe strada Transilvania sunt pline de pietre şi gunoaie, iar trecătorii preferă să meargă pe stradă. Dacă pe un trotuar s-a turnat ceva asfalt, celălalt a fost lăsat de izbelişte. Deşi cunosc situaţia, autorităţile locale susţin că pe lista de investiţii nu a fost cuprinsă şi această zonă.
„Banii au fost alocaţi în funcţie de priorităţi şi, din păcate, nu ne-am putut orienta şi spre strada Transilvania. Pentru reabilitarea trotuarelor şi a străzii, intenţionăm să prevedem sumele necesare în bugetul din 2008“, a declarat Nicu Tuţu, director adjunct în cadrul Direcţiei Servicii Publice din Primăria Craiova.
Cei mai afectaţi par studenţi. „Mai cobor uneori pe aici, când vin de la facultate şi mă duc să mănânc. Înjur şi în stânga şi în dreapta că, de fiecare dată, îmi alunecă piciorul pe vreo piatră sau în vreo groapă şi de câteva ori chiar mi l-am scrântit“, a declarat Irina Vîrciu, studentă la Facultatea de Litere. Până când administraţia locală va reuşi să pună trotuarele de pe Transilvaniei pe lista de investiţii, cel puţin şase luni trecătorii vor merge prin aceleaşi gropi şi gunoaie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS