20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarcajul din gard a făcut o victimă

Marcajul din gard a făcut o victimă

Gardul viu „surprins“ ieri de Gazeta de Sud în capătul unei treceri de pietoni de pe b-dul 1 Mai, din Craiova, a fost desfiinţat, pentru ca trecătorii să  poată traversa strada pe marcajul desenat în grabă la ordinul unor funcţionari din primărie. Între timp, trecerea de pietoni trasată din trotuar în gardul viu, pe b-dul 1 Mai, a făcut şi prima victimă: şeful Serviciului siguranţa circulaţiei din cadrul Primăriei Craiova, Mihăiţă Fetoiu, a fost avertizat ieri cu mustrare scrisă de viceprimarul Gheorghe Nedelescu. Oficialul a declarat că a aflat din Gazeta de Sud din 6 iunie că trecerea de pietoni dă, încă, într-un gard viu.
„Ştiam că nu e în regulă acel marcaj, dar nu ştiam până azi (ieri – n.r.) că nu s-a rezolvat, aşa că am decis să iau măsuri. Conform regulamentului de ordine interioară, am semnat pentru aplicarea unei mustrări scrise persoanei responsabile“, a spus Nedelescu.
Menţionăm că o astfel de sancţiune are repercusiuni asupra veniturilor funcţionarului mustrat, în sensul că acesta nu mai poate beneficia de prime şi salariu de merit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII