20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMortul Dagalita loveste din nou

Mortul Dagalita loveste din nou

Ion Dagalita a decedat pe 29 octombrie 2000. Cu toate ca doljeanul din Valea Stanciului este mort de mai bine de sase ani, acesta primeste si in ziua de astazi facturile pentru taxa radio-tv.


Pâna acum, sumele trecute pe notele de plata au fost achitate de familia defunctului, care a vrut sa evite debransarea de la curent a locuintei. La un moment dat, familia, care locuieste la Craiova, s-a saturat sa achite taxa radio-tv si a facut o cerere la Electrica. Gheorghe Dagalita, fiul lui Ion Dagalita, a povestit ca a incercat de mai multe ori sa scape de aceasta taxa, având in vedere ca in casa batrâneasca nu mai locuieste nimeni si n-a avut niciodata acolo TV sau radio, dar ca nu a fost luat in seama de angajatii Electrica. Anul trecut, când cazul a fost subiectul unui articol publicat in GdS, directorul de la acea vreme al Sucursalei de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Craiova, Stefan Croitoru, a promis ca se ocupa de problema. Intre timp, Croitoru a fost mutat din functie, iar cazul a ramas nerezolvat. Recent, Gheorghe Dagalita a revenit cu o sesizare pe adresa GdS, in care spune ca angajatii Electrica l-au sfatuit sa treaca partida la curent pe numele sau, pentru a-l scuti de taxa.


Evident, factura urmatoare a venit pe numele lui. De data aceasta, petitia craioveanului care plateste taxa la Valea Stanciului a ajuns la directorul general al Electrica Oltenia, Gabriel Negrila.


Ramâne de vazut ce se va intâmpla, având in vedere ca societatea este acum companie privata care doar presteaza un serviciu pentru Radiodifuziunea Româna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS