14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCandidati slab pregatiti la concursul de directori

Candidati slab pregatiti la concursul de directori

Concursul organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Dolj pentru ocuparea posturilor vacante de directori sau directori adjuncti de la unitatile de invatamânt preuniversitar din judet a scos la iveala faptul ca multi dintre candidati nu s-au pregatit suficient.


Inca de luni, pretendentii la un scaun de director au inceput sa pice pe capete la concurs. Asa se face ca Scoala nr. 3 Poiana Mare ramâne in continuare fara director, dupa ce ambii candidati – Veronica Picu si Constanta Mitricoiu – n-au obtinut punctajul minim. La fel s-a intâmplat si cu Scoala Terpezita, unde toti cei trei pretendenti la postul de director – Ion Zlotea, Dorin Pascu si Nelu Iovan – au picat la concurs. In prima zi a concursului, au fost declarati câstigatori doar Adriana Dobre (Scoala Tunarii Vechi) si Paula Stinga (Scoala Tuglui).


Marti s-a dovedit a fi o zi ceva mai buna pentru candidati, cinci dintre ei fiind declarati promovati. Au obtinut posturi de directori profesorii Marin Licut (Scoala Bucovat), Viorica Barbu (Scoala Cernatesti), Cristina Bitoleanu (Scoala Dobresti), Vasile Ducu (Scoala Dranic) si Marin Bautoru (Scoala Sarata).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS