16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArtisti de renume la „GorjFest 2006“

Artisti de renume la „GorjFest 2006“

La Tabara Nationala de Film si Fotografie „GorjFest 2006“ au participat opt artisti fotografi si cineasti de renume national si international. Timp de cinci zile, artistii au fotografiat orasul lui Brâncusi, lasând posteritatii peste 4.000 de fotografii. Organizatorii au oferit artistilor George Simulescu din Sibiu, Mircea Chiriac din Galati si Louis Guermond din Luicon – Franta, Remus Badea si Daniel Burlacu, artisti fotografi din Craiova, premii speciale.


De asemenea, au mai fost premiati si trei creatori de film: Camelia Radulian din Craiova, Daniel Salapa din Drobeta Turnu Severin, precum si Maximilian Popescu din Galati. Gratie prestigiului recunoscut la nivel national si international al celor opt invitati de onoare, membri ai Asociatiei Artistilor Fotografi din România sau ai Federatiei Internationale a Artistilor Plastici, organizatorii au considerat ca actuala editie nu va fi un concurs. Salonul de fotografie s-a aflat sub patronajul Asociatiei Artistilor Fotografi din România.


La acest eveniment s-au acordat si medaliile AAFR unor institutii publice gorjene. Primaria municipiului Târgu Jiu, Consiliul Judetean Gorj si unul dintre cotidienele din judetul Gorj au primit diplome de la reprezentantii AAFR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS