16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpel Corsa impune noi tendinte la Craiova

Opel Corsa impune noi tendinte la Craiova

Discursul viceprimarului Sorin Iordache, un monolog al unui tânar actor al Teatrului National „Marin Sorescu“, un dans de societate si un foc de artificii. Acesta a fost cadrul in care Rucom a ales sa lanseze noul Opel Corsa in mijlocul a zeci de craioveni.


Cele doua versiuni de Opel Corsa (cu cinci si trei usi) lansate miercuri pe esplanada Teatrului au o personalitate unica – un design cu contururi puternice, cu sasiu de ultima generatie si dotari de inalta tehnologie, in premiera pentru aceasta clasa. La acestea se adauga sistemul de transport flexibil integrat „FlexFix“, care reprezinta o premiera mondiala in modelul de productie. Potrivit reprezentantilor Rucom, cu sistemul „FlexFix“, complet integrat in bara de protectie din spate, Opel stabileste un nou standard in ceea ce priveste versatilitatea exterioara.


Sistemul este usor de utilizat (se trage pur si simplu de sasiu) si permite transportul a doua biciclete. Noul Opel Corsa beneficiaza si de o podea dubla „DualFloor“ pentru depozitarea bagajelor, ce poate fi reglata pe inaltime in doua pozitii, si care permite separarea pe orizontala a compartimentului de bagaje, precum si extinderea podelei plane a spatiului de incarcare pâna la spatarele scaunelor din fata atunci când scaunele din spate sunt rabatate.


Noul Corsa, o masina de la 7.621 de euro


Noul Opel se evidentiaza printr-o silueta gratioasa, contururi atletice indraznete si atitudine impunatoare determinate de dimensiunile mari ale rotilor si anvelopelor (incepând de la 185), dimensiuni marite si un interior spatios ce ofera confort si posibilitati aproape nelimitate de personalizare. Totusi, in timp ce modelul coupe Corsa cu trei usi a mostenit un caracter sportiv, indraznet, conceptul modelului cu cinci usi se prezinta ca un model ideal de familie si pentru petrecerea timpului liber.


Din punctul de vedere al motorizarii, vorbim de trei motoare pe benzina si doua turbo-diesel common rail cu cilindree de la 1,0 pâna la 1,4 litri si putere de la 60 la 90 CP. La acestea se adauga ESp cu actionare a frânei pe toate cele patru roti, daca este necesar si sistem ABS cu control al frânarii la virare (CBC). Ca pret, acesta variaza intre 7.621 de euro CIP in cazul Noului Corsa cu trei usi si 13.565 de euro CIP, in cazul modelului cu cinci usi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS