17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBety de la Etnic preda lectii de canto

Bety de la Etnic preda lectii de canto

Bety, solista trupei Etnic, cânta de la patru ani. Pentru ca este pasionata de tot ceea ce inseamna muzica si mai are, pe deasupra, si atestat profesional de canto, obtinut la Liceul „Dinu Lipatti“, tânara cântareata s-a transformat si in profesoara. Mai nou, Bety preda lectii de canto, având astfel o noua sursa de venit, chiar daca „onorariul“ sau nu consta in sume usturatoare. Clientele fidele ale interpretei sunt mai ales celelalte doua componente ale trupei Etnic, Mach si Lori, dar si alti câtiva tineri interesati de muzica.


Pentru ca vrea sa-si mareasca aria de predare, Bety intentioneaza sa se angajeze si ca profesoara de canto la o Casa de cultura, unde isi va putea pune in aplicare cunostintele in materie de muzica, pentru copiii interesati sa o aiba ca model.


De altfel, casa de discuri RBA, sub egida careia „lucreaza“ si trupa Etnic, a scos pe piata un album intitulat „Ora de muzica“, care contine piese de pe primul album Etnic, atât negative, cât si pozitive, si care pot fi folosite la serbarile scolare, si nu numai.


In plus, spiritul „antreprenorial“ al lui Bety iese la iveala si noua sa idee, de a se asocia cu Roxana de la Hora (alta trupa etno dance de la noi), pentru a deschide impreuna un magazin de haine. Cântaretele s-au asociat si s-au hotarât sa puna pe picioare o afacere profitabila. Pe lânga faptul ca au in repertoriu acelasi stil de muzica, Bety (Etnic) si Roxana (Hora) au si pasiuni comune, una dintre acestea fiind shopping-ul. Si cum intotdeauna aveau probleme in a-si gasi haine pe gustul lor in magazinele autohtone, le-a venit ideea de a deveni asociate si de a-si deschide o afacere proprie. Evident ca un magazin de haine era cel mai indicat in acest caz, având in vedere ca artistele sunt pretentioase când vine vorba de vestimentatia proprie si ca de putine ori au gasit prin magazine produse care sa le satisfaca gusturile. Decizia de a deschide un magazin de haine a fost rapid aprobata si va fi pusa in aplicare curând, cu atât mai mult cu cât fanii lor abia asteapta sa-si procure haine din magazinul artistelor preferate si sa adopte stilul lor vestimentar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS