11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnda Adam a filmat un nou videoclip

Anda Adam a filmat un nou videoclip

Saptamâna trecuta, Anda Adam a filmat pentru videoclipul piesei „Nai, Nai“, al treilea single de pe albumul „Confidential“, album care contine si succesele „Ce ti-as face (Selecta)“, in colaborare craioveanul Alex, si „Ajutor“.


„Nai, Nai“ e un featuring cu Bishop, care a dat culoare videoclipului, iar de coregrafia piesei s-a ocupat Richmond.


Filmarile au durat 18 ore, locatia aleasa fiind o hala parasita de pe lânga Parcul Carol. Cei din echipa au avut mari batai de cap cu reteaua electrica a cladirii care nu a facut fata consumului mare de curent, dar au reusit sa rezolve problema, astfel ca au dus treaba la bun sfârsit. Regizorul videoclipului a fost Iulian Moga (fratele celebrului Marius Moga) si, conform scenariului, Anda, impreuna cu mai multi prieteni intra intr-o cladire parasita si pornesc o super petrecere provocându-se unii pe altii la dans. Unul dintre dansatorii Andei, Cosmin, este legat la ochi, iar ea ii cânta piesa „Nai, Nai“.


Pentru Anda Adam, cea mai grea parte din videoclip a fost coregrafia pentru ca a pregatit-o in numai trei zile, iar din cauza timpului foarte scurt, a fost nevoita sa inceapa repetitiile la sapte dimineata. Important e ca la filmare totul a mers struna, iar coregraful s-a declarat multumit de vedeta si de dansatorii ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS