19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrident vrea intimitate

Trident vrea intimitate

Sa incerci sa ascunzi ceva in legatura cu viata ta personala dupa ce ai devenit persoana publica este un lucru destul de dificil. Andreia de la Trident a aflat acest lucru pe propria piele.


 


De câteva zile se zvoneste ca in viata mondena de pe plaiurile mioritice s-a mai conturat un cuplu: Andreia de la Trident si Ion Ion Tiriac. Dupa o relatie de lunga durata cu manechinul Ileana Lazariuc, fiul celebrului om de afaceri Ion Tiriac s-a despartit de aceasta, chiar atunci când toata lumea credea ca se vor casatori. Au existat apoi speculatii conform carora cei doi ar fi vrut sa-si reinnoade relatia, dar atât Ion Ion Tiriac, cât si frumoasa bruneta au tinut sa infirme cu tarie aceste zvonuri.


Foarte secretos este fiului omului de afaceri si in legatura cu actuala sa iubita. O parte a presei mondene din Capitala a sustinut ca aceea care a reusit sa-i fure inima lui Tiriac Junior ar fi Andreia de la Trident. Totusi, cei doi presupusi iubiti refuza sa-si faca publica relatia.


Contactata telefonic, solista de la Trident a incercat sa evite un raspuns direct când a fost intrebata despre relatia sa cu Ion Ion Tiriac. Cântareata a tinut sa precizeze ca nu vrea sa-si faca publica viata intima.


„Nu vreau sa comentez nimic in legatura cu cele aparute in presa despre relatia mea cu Ion Ion Tiriac. Nu-mi place sa vorbesc despre viata mea personala si cred ca lumea ar trebui sa fie mai interesata de proiectele mele cu Trident. In viitorul apropiat, fanii ne vor putea urmari in câteva concerte pe litoral“, a spus Andreia.


Solista a tinut, de asemenea, sa precizeze ca asteapta cu nerabdare sa se intoarca pe scena Festivalului de la Callatis, acolo unde Trident a debutat in urma cu doi ani.


In caz ca sunteti totusi curiosi in legatura cu viata sentimentala a blondei, nu trebuie decât sa aveti rabdare, in timp se va afla daca Andreia si Ion Ion Tiriac au trait vreo poveste de iubire. Pâna la o confirmare din partea celor doi, admiratorii Andreiei mai pot spera…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS