9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBronz de invidiat si la solar

Bronz de invidiat si la solar

Daca nu aveti timp sa mergeti la mare sau la strand pentru a obtine bronzul mult dorit direct de la sursa sau urmeaza sa plecati in vacanta pe litoral, dar nu doriti ca in primele zile sa iesiti in evidenta pentru culoarea alba a pielii, puteti oricând sa apelati la câteva sedinte de solar. Numai ca, la fel ca si expunerea directa la soare, solarul trebuie sa fie folosit cu precautie si cu limita.


Site-ul idieta.ro va pune la dispozitie câteva reguli pe care nu trebuie sa le neglijati atunci când decideti sa apelati la solar.


– Nu exagerati, bronzati-va inteligent! Este cea mai importanta regula, insemnând ca nu trebuie sa va bronzati mai mult de o data pe zi. Regula de baza: maximum zece sedinte intr-un interval de doua, pâna la trei saptamâni. Una sau doua sedinte pe saptamâna sunt suficiente pentru a obtine bronzul obtinut.


– Respectati timpul de expunere recomandat tipului dumneavoastra de ten. International agreed Standard (Euronorm) recomanda nu mai mult de 50 de sedinte pe an. Consultati personalul calificat din centrul de bronzare pentru a fii sigur ca nu luati o decizie care va poate crea neplaceri.


– Inaintea sedintei de bronzare, indepartati de pe piele orice produs cosmetic, precum si bijuteriile.


– Nu folositi alte produse pentru bronzat, cu exceptia celor realizate special pentru solar.


– In cazul in care sunteti sub tratament cu vreun medicament, consultati medicul inainte de a va bronza, in legatura cu o eventuala fotosensibilitate generata de respectivul medicament.


– Ţineti ochii inchisi si purtati ochelari de protectie pe toata durata expunerii.


– Tratati pielea inainte si dupa bronzare, astfel incât un bronz frumos sa se mentina mai mult timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS