11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVaccinurile pentru sinistrati dezlantuie un adevarat razboi politic

Vaccinurile pentru sinistrati dezlantuie un adevarat razboi politic

Deputata de Dolj, Lia Olguta Vasilescu, il da in judecata pe Bebe Martin, directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publica Dolj


Deputatul PRM de Dolj, Lia Olguta Vasilescu, se straduieste din rasputeri sa ramina in atentia presei. Dupa ce la inceputul acestei saptamini a afirmat, citindu-i pe specialistii din PRM, ca suprafata afectata de inundatii este de un milion de kilometri patrati, acum, mai nou, polemizeaza cu directorul executiv adjunct al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj, Bebe Martin.


Martin s-a aratat deranjat de afirmatiile Olgutei, potrivit carora multi dintre sinistrati nu au fost vaccinati si ca exista riscul aparitiei unor epidemii in zonele calamitate, in special in comuna Mischii, unde deputatul PRM a aflat ca doar 100 de persoane, la o populatie de 3.000, au fost vaccinate. Directorul adjunct sustine ca toate persoanele din zonele respective, care aveau nevoie de imunizare, au fost vaccinate, in Mischii fiind vaccinate 220 de persoane, si a apreciat cele declarate de Olguta Vasilescu ca fiind informatii distorsionate, aruncate pentru a stringe capital politic.


Nici replica deputatei PRM nu s-a lasat asteptata. Intr-un comunicat de presa remis ieri, Olguta Vasilescu a amenintat ca il va da in judecata pe Bebe Martin. „Ca urmare a faptului ca Bebe Martin a facut afirmatii mincinoase si de natura a ma calomnia, mentionez ca il voi chema in instanta si ii voi cere despagubiri reprezentind contravaloarea vaccinurilor de care ar fi trebuit sa beneficieze sinistratii, urmind sa le asiguram noi asistenta medicala, prin personal calificat. De asemenea, il voi interpela pe ministrul sanatatii in legatura cu aceasta problema si ii voi cere demiterea directorului adjunct al DSP, pe motiv ca nu si-a facut datoria si ca a dat dovada de o inconstienta criminala, punind in pericol sanatatea satenilor din Mischii“, se arata in comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU