20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei miliarde de lei pentru Teatrul Colibri

Trei miliarde de lei pentru Teatrul Colibri

De la bugetul local vor fi folosite anul acesta trei miliarde de lei pentru renovarea imobilului in care isi desfasoara activitatea Teatrul Colibri. Cladirea este intr-un stadiu avansat de degradare, ultimele reparatii capitale fiind facute in 1977. Anul trecut, consiliul local a aprobat 200 de milioane de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate. Aceasta actiune a mai fost initiata si in 2003, cind lucrarile nu s-au putut demara pentru ca nu s-a obtinut girul oficiului juridic al primariei, deoarece incinta era revendicata.


Daca spatiile de la parterul cladirii, unde se afla teatrul, au fost bine intretinute, nu acelasi lucru se poate spune despre etaj. Acolo locuiesc citiva craioveni, camerele fiind administrate de Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL)


Desi anterior acestia au depus numeroase plingeri la primarie pentru a se gasi o solutie, au primit raspuns de fiecare data ca nu exista fonduri necesare. In timp ce Teatrul Colibri se confrunta cu probleme privind reparatii capitale, numarul copiilor care trec zilnic pragul este in continua crestere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS