19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVirgil Ardelean, audiat

Virgil Ardelean, audiat

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din Ministerul Administratiei si Internelor, chestorul-sef Virgil Ardelean, va fi audiat astazi de Comisiile reunite pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala ale Camerei Deputatilor si Senatului.


„Biroul Comisiei a discutat marti despre aceasta posibilitate si a hotarit convocarea chestorului Ardelean in vederea audierii cu privire la ceea ce s-a semnalat in presa, ca ar fi sugerat interceptarea unor telefoane ale agentiilor de presa Mediafax si AM Press.


Pentru ca am avut informatii ca si colegii de la Comisia de aparare din Senat doresc sa-l invite la audieri, am discutat cu presedintele comisiei, senatorul Ioan Talpes, sa tinem audierea in comun, cel mai probabil in aceasta saptamina“, a declarat ieri presedintele Comisiei de specialitate din Camera, Mihai Stanisoara.


El considera ca tot ceea ce s-a semnalat in presa arata „ca ar fi existat o incalcare a procedurilor legale din partea chestorului Ardelean“.


„Sint lucruri pe care trebuie sa le verificam pentru ca este o problema sensibila, ce preocupa intreaga societate, iar ele trebuie clarificate. In cazul constatarii incalcarii legii exista institutii abilitate care se vor pronunta. Comisiile parlamentare, dupa ce vor avea toate informatiile legate de acest caz, vor face recomandari ministrului administratiei si internelor, Vasile Blaga“, a mai precizat deputatul Mihai Stanisoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS