11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii se inghesuie sa se inscrie pe listele de audiente

Craiovenii se inghesuie sa se inscrie pe listele de audiente

Problemele craiovenilor nu au luat sfirsit o data cu anul 2005, dovada fiind numarul mare al celor care s-au inghesuit la primarie, pentru a se inscrie la audientele sustinute de mai-marii municipiului. Majoritatea celor inscrisi pe liste au solicitat sa isi expuna pasurile primarului Antonie Solomon, restul optind pentru vicele Sorin Iordache si pentru Gheorghe Nedelescu. Locuintele sociale au fost din nou prioritare pe lista problemelor cu care se confrunta sute de persoane. Desi acestea stiu ca in acest moment nu exista nici o locuinta libera, continua insa sa faca vizite la primarie, in speranta ca vor obtine un acoperis deasupra capului. Functionarii publici s-au confruntat si cu citiva craioveni care, desi aveau probleme care nu tineau de competenta primariei, insistau sa discute cu primarul Solomon. „Ma urmaresc vecinii mei, sa ma omoare! Vreau sa vorbesc cu primarul, sa imi spuna el ce trebuie sa fac, ca asa nu mai pot. Mai mult, vreau sa stiu ce fac copiii mei, care se afla in inchisoare de citeva luni si nu stiu nimic despre ei“, striga disperata o craioveanca.

Programul audientelor nu a fost schimbat insa o data cu trecerea in noul an, marti fiind ziua in care, de la ora opt, poate fi gasit Gheorghe Nedelescu, miercuri – Sorin Iordache, iar joi – primarul Solomon.

Nici problemele legate de pamint sau notificarile privind Legea nr. 10/2001 nu au fost rezolvate in anul 2004, dovada fiind avalansa de cereri din partea „pagubitilor“. Disputele pe care craiovenii le au cu vecinii reprezinta, de asemenea, o problema pe care acestia doresc sa o rezolve cit mai urgent. „Spre deosebire de anul trecut, acum nu mai vin foarte multi. Daca atunci era inghesuiala si ne intelegeam greu cu cei care ne treceau pragul, in prezent, in principal datorita programului, avem o mai mare deschidere la public si relatiile se desfasoara in limite normale“, a precizat un functionar din cadrul Primariei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS