Scurte stiri

Autori
Etichete , , ,


Oltul va avea prefect anul viitor

Noul prefect al judetului Olt va fi cunoscut abia la anul. Desi inclusiv liberalii si democratii se asteptau ca acesta sa fie nominalizat in cadrul primei sedinte a noului guvern, procedura a fost aminata. Deocamdata, in cursa au ramas inscrisi udemeristul Zoltan Ladislau Erdei si presedintele organizatiei judetene a PNL, Ion Ciugulea. Surse oficiale, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, dau insa ca sigura numirea lui Erdei in functia de reprezentant al executivului in judet, acesta ocupind pina in urma cu un an postul de subprefect de Olt.

Profesorii isi vor primi salariul intr-o singura transa lunara

Personalul din invatamintul preuniversitar doljean nu isi va mai primi salariul in doua transe lunare, incepind cu anul 2005, din cauza introducerii finantarii proportionale, caracteristica sistemului-pilot. Inspectorul general adjunct al ISJ Dolj, Aristidie Gheorghiu, spune ca toate cadrele didactice, personalul didactic auxiliar si cel nedidactic vor primi salariul pe card: „In 10 ianuarie 2005 acestia vor lua cea de-a doua chenzina pe luna decembrie, precum si cel de-al 13-lea salariu, iar urmatoarea leafa o vor primi integral in data de 10 februarie 2005. Asadar, in fiecare zi de 10 ale fiecarei luni, se va da salariul integral pentru intreg personalul din invatamint“.

Concert de muzica pop la Slatina in noaptea de Revelion


Locuitorii municipiului Slatina sint invitati, asta-seara, sa petreaca Revelionul in strada, alaturi de trupe de muzica pop cunoscute. Postul national de televiziune TVR 1 va transmite in direct momente din concertul sustinut de formatiile invitate la spectacol. Vor cinta pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor trupele Hara, Senzor, Vita de Vie, Class, Shoc, Giulia si Andreea Balan. Concertul va incepe la ora 20.00, iar ultima trupa care va urca pe scena isi va incheia evolutia pe 1 ianuarie 2005, in jurul orei 2.00. Momentul trecerii in anul urmator va fi marcat printr-un impresionant foc de artificii.

Biroul pentru Straini si-a prelungit programul cu publicul

Biroul pentru Straini al Judetului Dolj din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si-a prelungit programul cu publicul, pentru a veni in sprijinul persoanelor care apeleaza la serviciile acestei institutii. Cetatenii se vor putea adresa functionarilor Biroului pentru Straini al Judetului Dolj, in vederea depunerii actelor de prelungire a dreptului de sedere, invitarea in Romania a unor cetateni straini, depunerea cererilor de stabilire a domiciliului in Romania ori de reintregire a familiei sau eliberarea altor documente, in zilele de luni si vineri, intre orele 9.00-17.00, martea, miercurea si joia, intre orele 9.00-19.00, iar simbata de la 9.00 la 13.00. Pentru mai multe informatii, cei interesati pot lua legatura si telefonic cu reprezentantii Biroului pentru Straini, la numarul de telefon 40.75.00, interior 2324 sau 2317. Pentru probleme deosebite, cei interesati pot intra in audienta la seful Biroului pentru Straini al Judetului Dolj, subcomisar Danut Voicu, in fiecare zi de miercuri, intre orele 14.00-15.00.Comenteaza acum

Alte stiri

15 aprilie 2019

Restricţii pe Autostrada A1 pentru efectuarea de lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul Sibiu – Deva (calea 1), între km. 287 – 288 se restricţionează banda de urgență și banda 1, pentru lucrări la ...

Sumarul ediției de vineri, 31 decembrie 2004

Actualitate

» Un barbat „indragostit“ de pahar si scandal si-a aruncat in strada sotia gravida
» Anul Nou, la lumina lampii cu gaz
» La numai 29 de ani, Mihaela face in fiecare zi aproape 20 de ore de dializa
» Noii prefecti vor fi numiti in functii de Boboteaza
» Adio deduceri pentru termopane si asigurari
» Stefan Popescu Bejat va fi noul prefect de Gorj
» Infiintarea serviciului SMURD la Slatina a invrajbit consilierii
» Scurte stiri
» Nemultumiri au aparut insa in rindul patronilor de microintreprinderi, care nu agreeaza dublarea impozitului pe venit
» In 2005, Primaria Craiova trebuie sa returneze imprumuturi de 146 de miliarde
» Statul roman incearca sa apere cele 56 de hectare de teren de la Balta Verde
» Craiovenii pot deveni actionari la sase societati comerciale
» Consiliul Europei si Consiliul European – organisme cu scopuri diferite

Sport

» Petrisor Gananau a fost cel mai bun in 2004
» Romania a cistigat turneul de la Ferrara
» Tenis de cimp Cupa Hopman deschide anul
» Kim Clijsters are un nou iubit
» Wanderley Luxemburgo ii va antrena pe „galactici“
» Rooney risca o suspendare de trei etape
» „Tunarii“ s-au impus la Newcastle
» Aimar nu vrea sa plece de la Valencia
» Jose Mourinho, antrenorul echipei ideale
» Chelsea se alimenteaza din Rusia
» ca se retrage din activitate Romario continua sa joace fotbal
» „Vrem ca in 2006 sa promovam in Divizia A“
» Gilca si Mitu au iesit in semifinale
» Sinmartean, titular la Panathinaikos
» „Sint pregatit sa revin la Nationala“

Top