14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Bataie intre rude

Doua familii au produs un adevarat scandal marti seara, in jurul orei 22.30, in satul Ciutura.

Ion Badea, de 21 de ani, din Craiova, era impreuna cu mama lui, Aurora Badea, in satul natal Ciutura. Barbatul sustine ca le-a sugerat verisorilor sai – Lucian, Florin si Mari – sa mearga acasa pentru ca a auzit scandal in curtea lor. „Le-am spus sa se duca repede acasa, ca se aude scandal din curtea lor. Mama lor tipa la sora acestora. Nu am terminat ce aveam de spus, ca au si casunat pe mine sa ma omoare. Cind a sarit mama sa ma apere, au lovit-o si pe ea. Ne-au lovit cu blani si bite“, a spus Ion Badea.

Barbatul sustine ca a mers impreuna cu mama lui la postul de politie din comuna, unde au depus plingere. Politistii au chemat salvarea pentru a-i transporta la Spitalul din Craiova. Ion Badea este internat in Spitalul de Urgenta Craiova, in Sectia de neurochirurgie, si prezinta traumatism cranio-cerebral.

Politia din comuna Virvoru de Jos sustine ca ambele familii ar fi vinovate de altercatiile produse si ca nu se cunosc inca toate detaliile. „Am mers pentru cercetari la cele doua familii si am aflat ca si Lucian Barbosu are leziuni. In functie de certificatele medico-legale si de zilele de spitalizare vom stabili vinovatia fiecaruia“, a declarat Cristinel Spiridon, agent-sef adjunct al Postului de Politie din comuna Virvoru de Jos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS