9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRezultate satisfacatoare la examenul de titularizare

Rezultate satisfacatoare la examenul de titularizare

Rezultatele examenului de titularizare au sosit ieri la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Olt.

La concurs s-au prezentat 624 de candidati, dintre cei 902 care puteau sustine examenul (s-au inscris initial 922 de candidati, iar 20 dintre ei nu au trecut probele practice ori nu s-au prezentat sa le sustina). Notele peste sapte au fost rare pentru candidatii la anumite discipline: educatie tehnologica – doar trei (alti sase candidati au obtinut note intre 5 si 6,99 si doi au picat), istorie – trei (opt intre 5 si 6,99 si sase sub 5), transporturi rutiere – unu, textile – doi. Disciplinele la care n-a reusit sa treaca nici un candidat peste 6,99 au fost fizica (din 15 candidati, sase au luat note peste cinci, noua sub 5), chimia (din 16 candidati, 11 au obtinut note sub 5), artele vizuale (un singur candidat, care a obtinut nota sub 5).

Cei mai multi concurenti s-au inscris la limba romana (47), iar 25 au reusit sa obtina note peste 7, care este posibil sa le aduca si posturi, fiind o disciplina cu oferta mai bogata. Jumatate dintre candidatii la matematica – 13 au trecut de 7, la biologie, din 41 cu note peste 7 sint 17 candidati si tot atitia cu note peste 5, la educatie fizica (profesori) – opt cu note peste 7, patru peste 5 si noua sub 5 etc.

Cea mai mica nota inregistrata a obtinut-o candidata de la educatie fizica – antrenori, Leliana Maican, „reusind“ un 1,70.

Nemultumitii pot depune, in termen de 48 ore de la afisarea rezultatelor, contestatii, care vor fi trimise de catre reprezentantii Inspectoratului Scolar la centrele universitare unde s-au corectat lucrarile, iar miine se vor cunoaste rezultatele finale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS