20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBacalaureatul continua cu proba scrisa la limba si literatura romana

Bacalaureatul continua cu proba scrisa la limba si literatura romana

Cei 3.871 de absolventi de clasa a XII-a din judetul Olt vor sustine astazi proba scrisa la limba si literatura romana.

Probele orale au adus note mari si numai trei elevi au fost declarati respinsi (doi la limba si literatura romana si unul la limba moderna). Ultima proba orala- limba si literatura moderna, desfasurata joi si vineri, nu a pus probleme deosebite candidatilor.

Dintre cei 3.930 de candidati inscrisi s-au prezentat la examen 3.871. Absente s-au inregistrat la proba de limba franceza si engleza, iar candidatii inscrisi pentru a sustine proba orala la limba germana si rusa nu s-au prezentat toti (16, la germana, 37, la rusa), dar au promovat in totalitate. Un singur elev a fost respins la proba la limba engleza dintre cei care au sustinut examenul la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul“ Caracal, aici inregistrindu-se primii doi absolventi respinsi.

Duminica, la Grupul Scolar Industrial Metalurgic Slatina s-a desfasurat o noua instruire cu profesorii implicati in examenul de Bacalaureat, punindu-se la punct ultimele amanunte inaintea probelor scrise. Au fost inminate plicurile cu subiectele pentru proba scrisa la limba si literatura romana, care vor fi deschise luni, dupa extragerea variantei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS