20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePantelimon Manta, dezamagit de politica din Gorj

Pantelimon Manta, dezamagit de politica din Gorj

Presedintele PD Gorj, Pantelimon Manta, a ramas cu un gust amar dupa alegerile de la consiliul judetean, la care partidul pe care-l conduce nu a prins nici un post.

Dezamagit de tradarea partenerilor de alianta de la PNL, Pantelimon Manta a declarat ca din toamna se va gindi daca va mai face politica, in functie de rezultatul de la alegerile generale. „Daca va fi dezastruos in toamna, ma gindesc sa renunt la politica“, a spus presedintele PD.

Organizatia PD a aminat pentru luni atacarea in contencios administrativ a constituirii Consiliului Judetean Gorj, actiune care va fi sustinuta si de PNL. De altfel, pentru a-si putea sustine punctul de vedere, consilierii PD au fost singurii care nu au votat pentru validarea celor patru consilieri pe care conducerea PNL i-a exclus din partid.

Pentru ca a fost tradat, Manta vrea prioritate la listele parlamentare

In ceea ce priveste motivul pentru care au tradat consilierii alesi pe lista PNL, Manta este convins ca pe linga posturi acestia au primit si bani: „Nu am dovada concreta, dar este concluzia logica. Posturi le-am oferit si noi, inclusiv pe cel de presedinte al Consiliului Judetean Gorj, dar bani nu am avut sa le dam“. Acesta a dezvaluit ca una dintre variante ar fi fost ca PRM sa obtina posturile de vicepresedinti, iar PD sau PNL pe cel de presedinte. „Eram dispus sa-l cedez lui Grivei, dar ei au ramas cu PSD“, a mai spus Manta. Pentru ca a fost tradata de partenerii de alianta, conducerea PD Gorj a declarat ca va discuta la nivel central ca democratii sa aiba prioritate in stabilirea candidatilor pentru alegerile parlamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS