17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsiliul Local Slatina nu s-a constituit

Consiliul Local Slatina nu s-a constituit

Sedinta de constituire a Consiliului Local Slatina s-a aminat deoarece nici unul dintre cei sapte consilieri ai PSD nu a participat ieri la prima intrunire a noului consiliu local. Ceea ce s-a petrecut cu o zi inainte la constituirea Consiliului Judetean Olt, cind PRM a tradat coalitia cu PD, PNL si PUR, mergind pe mina partidului de guvernamint, s-a intimplat si ieri in consiliul local. Cei trei consilieri peremisti, Ion M. Ion, Vasile Popa si Ilie Margarit, s-au conformat liniei partidului, preferind sa nu participe la sedinta. Deoarece au fost prezenti numai 11 dintre cei 21 de consilieri, actualul secretar general al primariei, Mihai Matei, a anuntat ca urmatoarea sedinta va avea loc pe 28 iunie.

„Ceea ce fac ei acum si au facut si in consiliul judetean nu reprezinta altceva decit deznadejde. Probabil vor sa amageasca un nou Iuda, ca in CJ, dar nu vor mai gasi. Gestul PRM-ului a fost de asteptat, dar trebuie sa stie ca toate aceste asa-zise piedici sint zadarnice. Peremistii se pare ca au adoptat sloganul «Sus mafia, jos patria!». Daca vor continua astfel, le transmit sa-si caute de lucru. Viceprimarii au fost deja adjudecati de noi“, a declarat noul primar, Darius Vilcov, care va fi investit oficial in functie luni.

Daca nici luni nu se va intruni prezenta minima de doua treimi din membrii consiliului local, ultima convocare va avea loc joi si, daca nici atunci nu se va putea desfasura sedinta de constituire a CL, la urmatoarea chemare de duminica, 4 iulie, se vor prezenta supleantii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS