9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA votat pentru prima oara chiar de ziua sa

A votat pentru prima oara chiar de ziua sa

Un tinar din Craiova a votat duminica pentru prima data, chiar de ziua sa. El a implinit 18 ani pe 6 iunie si a repetat intreaga saptamina, impreuna cu familia, procedura de votare. Colega de urna i-a fost sora sa, care a votat tot pentru prima data, desi este cu doi ani mai in virsta.

Cosmin Andronie este elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Carol I“ din Craiova. De cind a aflat ca alegerile locale vor avea loc exact de ziua sa, a inceput sa se pregateasca pentru acest mare pas din viata, primul vot. Cosmin a repetat toata saptamina procedura de vot, asa cum a vazut la televizor, impreuna cu sora sa, care este studenta la Facultatea de Farmacie, si care a votat duminica tot pentru prima data.

Comisia de la Sectia de Votare 44 din Craiova i-a primit cu deosebita bucurie pe cei doi, ei fiind primii cetateni care au votat pentru prima data la aceste editii locale. Cosmin isi va sarbatori duminica seara ziua de nastere, impreuna cu prietenii, care sint si ei, in cea mai mare parte, la primul vot. Ei au pregatit tricouri speciale, inscriptionate cu sloganul “Votez, contez”, pe care le vor purta la petrecere, in speranta ca alesii isi vor respecta promisiunile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS