14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovencele isi cauta soti in strainatate

Craiovencele isi cauta soti in strainatate

Craiovenii apeleaza tot mai des la serviciile unei agentii matrimoniale. „Cererile de intermediere a casatoriilor au crescut in special dupa anul 1998. Craiovenii au o tot mai mare incredere in agentiile matrimoniale. De multe ori prefera sa apeleze la noi decit sa dea un anunt in acest scop. Cei care ne solicita serviciile sint in special barbatii peste 35 de ani. In cazul femeilor, media de virsta este de 25 de ani. Ele prefera insa barbatii celibatari din strainatate. Cei mai cautati sint cei din Italia si Franta. Foarte putine craiovence doresc sa isi gaseasca un partener din tara“, a declarat Mirela V., patroana unei agentii matrimoniale.

Cei care apeleaza la serviciile unei agentii trebuie sa completeze un formular, in care sa precizeze ce aptitudini au, dar si ce conditii ar trebui sa indeplineasca partenerul. De asemenea, unele agentii pun la dispozitie clientilor un album foto, de unde acestia isi pot alege jumatatea.

„Am avut foarte multe situatii in care cuplurile formate prin intermediul nostru au venit si ne-au multumit. Craiovenii au ajuns la concluzia ca au mai multa siguranta daca apeleaza la noi. Nu se percepe nici un fel de tarif in cazul in care doresc ca viitorii parteneri sa fie din strainatate. Daca opteaza pentru una dintre tarile europene, noi vom trimite formularul completat in prealabil de ei partenerilor nostri de acolo. Noi nu putem garanta insa suta la suta intilnirea jumatatii. Am avut insa si cereri mai ciudate, gen «doresc sa imi caut amanta» sau «caut cuplu». In aceste situatii, i-am rugat sa se adreseze rubricii erotice“, a incheiat Mirela V.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS