9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMeniu de razboi la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu

Meniu de razboi la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu

• Pentru ca nu mai suporta conditiile oferite de spital, in week-end, unii bolnavi se externeaza si revin la inceputul saptaminii • Orezul cu bulion pe deasupra si ciorba limpede de legume au devenit delicatese

Conditiile oferite bolnavilor care se interneaza in Spitalul „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu i-au nemultumit pe acestia. Din cauza meniului, care lasa de dorit, unii bolnavi se externeaza in week-end si revin in spital cu provizii care sa le ajunga toata saptamina.

Meniul oferit de bucataria spitalului are la baza legumele, carnea devenind un lux pentru spital. Bucataresele ofera dimineata ceai cu piine, iar la prinz si seara, mincaruri gatite in principal din cartofi, orez si bulion.

„Dimineata mi-au dat o cana cu ceai si doua felii de piine. La masa de prinz, am primit asa, pe o farfurie, un cartof fiert. Seara, tot un cartof fiert, taiat felii, fara nimic pe el. Sint zile cind la prinz se mai serveste ciorba de legume, care e foarte buna, iar felul doi, orez cu rosii pe deasupra. Citeodata, se mai gateste si fasole. Am colegi de salon care pleaca acasa. Eu nu prea pot, ca sint de la tara si imi e greu, dar imi aduc copiii cite un iaurt. E ca in razboi! Medicii se poarta frumos, dar nu cu asta te faci bine“, a povestit o bolnava internata in Sectia balneologie a Spitalului Judetean „Tudor Vladimirescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS