14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePensionarii nu prea vor la bai

Pensionarii nu prea vor la bai

Pensionarii care vor sa plece la bai in luna februarie mai au timp sa-si procure un bilet de tratament. In urma repartizarilor facute de reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj, au mai ramas bilete in statiunile Caciulata, Olanesti, Baile Herculane, Bala, Amara, Buzias, Covasna, Saturn si Voineasa, care urmeaza sa fie redistribuite in functie de cereri.

Seria incepe pe 24 februarie, iar urmatoarea, pe 14 martie. Cererile pentru biletele de tratament se depun in fiecare zi de luni pina joi, la sediul CJP Dolj. „Repartitia biletelor se face in functie de ordinea cererilor si, mai ales, de recomandarile medicale. De retinut ca persoanelor care refuza biletul de tratament repartizat intr-o anumita perioada si statiune nu li se mai inregistreaza alta cerere si nici nu mai primesc o alta repartitie“, a spus Eugenia Filimon, directoare executiva adjuncta a CJP.

„Repartitia biletelor se face in functie de ordinea in care au fost inregistrate cererile. Avem solicitari in toate statiunile balneoclimaterice din tara“, a spus Eugenia Filimon. Dosarele pentru biletele de tratament trebuie sa contina: un cupon de pensie, copie dupa buletinul de identitate, trimitere de la medic in doua exemplare si o cerere in care se specifica luna in care se doreste biletul. Listele cu cei care au primit bilet se vor afisa la inceputul fiecarei luni, la sediul CJP. Pentru anul 2004, judetul Dolj a primit 7.600 de bilete de tratament pentru toate statiunile balneoclimaterice din tara, iar pina in prezent au fost repartizate 1.400.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS