19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHarababura in dosarele de sedinta ale consilierilor locali

Harababura in dosarele de sedinta ale consilierilor locali

Executivul craiovean nu se dezminte, si in timpul sedintelor de consiliu local vine cu noi proiecte de hotarire, pe care vrea sa le introduca peste ordinea de zi pentru a obtine votul alesilor.

Consilierii se pling ca voteaza de multe ori in „necunostinta de cauza“, insa nimeni nu-i asculta. Ultima isprava de acest gen a executivului s-a intimplat in sedinta de ieri, cind peste ordinea de zi a fost introdus un proiect prin care Partidului National Taranist Crestin Democrat- filiala Dolj trebuia sa i se repartizeze sediul din strada Fratii Buzesti, nr. 4 A.

Proiectul de hotarire nu numai ca nu avea un numar si nu era insotit de un referat, dar nici macar nu avea avizul primarului si nu a fost discutat in comisiile de specialitate. Cu toate acestea, presedintele de sedinta, Emil Dumitrescu, membru PNTCD, a insistat sa ramina pe ordinea de zi pentru a nu-i „prinde sarbatorile pe taranisti fara sediu.“

„Ne facem de ris daca votam asemenea proiecte“, comentau consilierii opozitiei in sala si incercau sa se puna acord sa respinga hotarirea.

Cu asa o harababura, nu-i de mirare ca de multe ori consilierii voteaza aiurea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS