11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSi-a falsificat pasaportul ca sa treaca granita

Si-a falsificat pasaportul ca sa treaca granita

Politistii de frontiera mehedinteni se confrunta in ultima perioada cu o crestere a numarului de infractiuni la regimul pasapoartelor.

Dupa ce in urma cu citeva zile, doua persoane au incercat sa paraseasca tara cu documentele de calatorie falsificate, ieri-dimineata, la punctul de trecere a frontierei de la Portile de Fier I a fost retinut un alt cetatean care isi falsificase pasaportul.

Avind interdictie de a mai intra pe teritoriul Serbiei pe o perioada de un an, Aurel Popescu, de 42 de ani, din judetul Galati, a recurs la inlocuirea filei din pasaport unde era aplicata interdictia, dar si a corespondentului acesteia. El este cercetat acum pentru comiterea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Drobeta Turnu Severin au prins duminica noapte in flagrant trei persoane care sustrageau fier vechi din incinta unei societati comerciale. Mehedintenii Ovidiu Nicolae, de 29 de ani, Mitel Fintineanu, de 32 de ani, si Constantin Cirneci, de 32 de ani, au declarat ca intentionau sa valorifice fierul vechi la un centru de colectare. Celor trei li s-au intocmit dosare penale pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS