14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsilierii se bat pentru vizite in strainatate

Consilierii se bat pentru vizite in strainatate

Sase pe un loc in Finlanda, vot secret si doua tururi de „scrutin“

Sase consilieri municipali craioveni au candidat pentru un loc in delegatia oficiala care va efectua in curind o vizita in orasul infratit si prieten Kuopio, din Finlanda.

Autoritatea locala a considerat ca o delegatie de trei persoane ar fi de bun-simt asa ca, pe linga primarul Vasile Bulucea si unul dintre consilieri, va merge si omul de la „imagine“ al primariei, Cristi Boldur, intrucit primarul nu cunoaste boaba de engleza si cu atit mai putin… finlandeza!

Pe lista au fost propusi consilierii PSD Bogdan Firuleasa, Ion Lupulescu, Emil Stefirta, Nicolae Vrapcea, proaspata independenta si demisionara PSD Ileana Dragnei, plus directorul Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache. Cursa pentru un loc in Finlanda a fost foarte strinsa, deoarece joi, in sedinta consiliului local, a fost nevoie de vot secret si de doua tururi de „scrutin“ din partea colegilor.

In finala, s-au calificat Bogdan Firuleasa si Ion Lupulescu, primul avind cistig de cauza in cele din urma. Marea invinsa a fost Ileana Dragnei, care si-a atras simpatia colegilor din opozitie de cind a demisionat din PSD. Aparent fara nici o legatura cu faptul ca figura pe lista celor propusi, consiliera a luat cuvintul la punctul „interpelari“ al sedintei, cerind o „evidenta“ a deplasarilor in strainatate, deoarece „unii se plimba prea mult si altii deloc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS