9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTatal bebelusului maltratat sustine ca si-a lovit din greseala copilul

Tatal bebelusului maltratat sustine ca si-a lovit din greseala copilul

Viorel Vasile, tatal bebelusului de trei luni desfigurat cu ciomagul, este cercetat de politie pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala. Intre timp, la Bailesti s-a deplasat si o echipa din cadrul Directiei de Protectie a Copilului (DPC) Dolj, in vederea efectuarii unei anchete sociale. „Reprezentantii Directiei nu l-au gasit acasa pe tatal copilului, asa ca au solicitat ajutorul politiei. Nu se stie deocamdata daca barbatul a fugit, temindu-se de eventuale repercusiuni, sau, pur si simplu, era plecat cu treburi“, a declarat Maria Manolache, directoare adjuncta in cadrul Directiei de Protectie a Copilului Dolj.

Reprezentantii DPC Dolj sint insa contrariati de declaratiile mamei bebelusului. Dupa ce initial a afirmat ca barbatul l-ar fi lovit din greseala pe prunc, provocindu-i fractura de mandibula, Gheorghita Marcu si-a schimbat declaratia, sustinind ca, de fapt, copilul a fost pocnit intentionat cu ciomagul peste fata.

Femeia a mai spus, aratindu-si numeroasele cicatrici de pe nas, ca ea insasi a fost de nenumarate ori crestata cu cutitul de Viorel Vasile. Cei doi traiesc de mai multi ani in concubinaj si au impreuna trei copii. Gheorghita Marcu sustine ca Viorel nu si-a lovit niciodata ceilalti copii.

Barbatul a fost audiat marti de politistii bailesteni, in fata carora a sustinut ca l-ar fi nimerit din greseala pe copilas cu ciomagul peste fata, in timp ce incerca sa o loveasca pe mama. Viorel Vasile nu are antecedente penale. Pentru fapta sa, barbatul ar putea fi acuzat de vatamare corporala, riscind sa petreaca intre sase luni si cinci ani dupa gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS