11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGardianul CAS Mehedinti, acuzat ca a agresat o gravida

Gardianul CAS Mehedinti, acuzat ca a agresat o gravida

• Marinela Gamala a incercat sa obtina de la CJAS Mehedinti actele necesare internarii in spital • Femeia sustine ca a fost scoasa din institutie si insultata de gardianul Ionut Trusculescu • Conducerea Corpului Gardienilor Publici Mehedinti isi considera angajatul nevinovat, pina la concluziile finale ale politiei

Marinela Gamala, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, insarcinata in luna a cincea, il acuza pe gardianul public Ionut Trusculescu, care asigura paza sediului Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Mehedinti, ca a agresat-o miercuri, in timp ce se afla in holul institutiei. Femeia, operata si pe cord deschis, la virsta de noua ani, a declarat ca a mers la sediul CJAS Mehedinti pentru a obtine documentele necesare internarii in spital: „In timp ce sotul a intrat pentru a obtine actele necesare, eu am dorit sa ma asez pe o bancheta, pe hol. M-a vazut gardianul si nu mi-a dat voie, mi-a cerut sa ies afara. Mai mult, desi i-am spus ca ma simt foarte rau, m-a impins din sediu, aproape aruncindu-ma in fata unui taxi“.

Femeia mai spune ca doi colegi ai gardianului au incercat sa-l linisteasca, dar Ionut Trusculescu ar fi continuat s-o insulte: „I-au spus si cei doi sa se potoleasca. O doamna care m-a vazut a venit si mi-a dat o pastila si un pahar cu apa. El a continuat sa-mi spuna ca joc teatru si sa ma scol dracului de jos, ca e satul de astea ca mine! «Iti dau citeva picioare, de nu te vezi», mi-a spus. Eu nici nu mai realizam ce zice, pentru ca ma simteam foarte rau. M-am pierdut, nici nu stiu cind a venit ambulanta si m-a luat la spital“.

„Am gasit-o pe jos, in fata casei de asigurari!“

Tinara a fost internata la Sectia cardiologie a Spitalului Judetean Mehedinti, in stare foarte grava, cu atit mai mult cu cit, la virsta de noua ani, a suferit si o operatie pe cord deschis. „Eu nu am vazut cind a agresat-o pentru ca eram la etajul intii. Mi-au spus oamenii ca i-a dat o palma si un picior. Am gasit-o pe jos, in fata casei de asigurari. Am chemat un taxi, sa o duc la spital. O sa-l dam in judecata“, a spus sotul victimei. Adjunctul sefului Corpului Gardienilor Publici(CGP) Mehedinti, Victor Vilceanu, a spus ca situatia nu este intocmai cum se precizeaza in declaratia femeii: „Din primele verificari efectuate de noi, femeia si sotul sau au amenintat conducerea Casei de Asigurari de Sanatate Mehedinti, pentru aceasta fiind chemat gardianul de la poarta. In momentul in care le-a cerut celor doi sa se legitimeze, gardianul a fost refuzat. Ionut Trusculescu i-a luat pe cei doi si i-a scos din sediul unitatii. In fata institutiei, gardianul nostru a cerut sprijinul patrulei de ordine publica. In acest timp, un taximetrist a fost la un pas de a-l lovi pe gardian, care a si cazut, dar nu a suferit leziuni corporale. Nu rezulta ca angajatul nostru ar fi fost violent“. Potrivit conducerii CGP, o masura impotriva gardianului public reclamat va fi luata daca politistii vor ajunge la concluzia ca acesta a fost vinovat de agresarea femeii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS