10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsilierii gorjeni, luati la intrebari de comercianti

Consilierii gorjeni, luati la intrebari de comercianti

Un fals realizat de angajatii Primariei Tirgu Jiu a iscat un adevarat scandal intre detinatorii de tarabe si magazine din Piata 9 Mai si consilierii locali. Doi dintre comercianti au asistat luni la sedinta de consiliu, ocazie cu care i-au luat la intrebari pe alesii locali in legatura cu anularea unei licitatii la care oamenii participasera si pe care o cistigasera. Dupa mai multe luni in care nu au putut face afaceri in spatiile licitate, comerciantii s-au trezit ca licitatia se anuleaza si trebuie sa participe la alta. Motivul il constituie o grava ilegalitate realizata de functionari ai primariei, in urma careia sefii Serviciilor urbanism si licitatii au fost demisi.

„Este o greseala pe care o recunoastem si pe care incercam sa o indreptam. Consiliul local votase scoaterea la licitatie a opt spatii libere in piata. Seful Serviciului urbanism, Marian Arjoca, a schimbat plansa, iar la licitatie a scos noua spatii care de fapt nu erau libere, ci ocupate de tonete si tarabe.

A dezinformat consiliul si ni i-a pus in cap pe tarabagii. Au venit comerciantii peste noi, sa nu le daramim tarabele. Nu puteam sa desfiintam tonetele atitor oameni, asa ca trebuie sa anulam licitatia si sa organizam alta. Cei care au gresit au fost demisi“, a precizat primarul.

Participantii la prima licitatie vor face cereri pentru a-si recupera banii depusi la primarie in urma cu citeva luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS