20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnitate de alimentatie publica - plina de gindaci

Unitate de alimentatie publica – plina de gindaci

Un control efectuat la sfirsitul saptaminii trecute de politie si de inspectorii Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Gorj a scos la iveala nereguli la trei societati comerciale din judet.

La pizzeria din discoteca Academia, din Motru, au fost gasite oua care aveau marcata pe coaja data de 23 iunie. De asemenea, depozitarea produselor nu se realiza cu respectarea normelor de igiena. Patronii nu au putut prezenta nici un fel de documente, iar in materiile prime au fost gasite furnici. Personalul nu poseda echipamente si nici carnete de sanatate. Unitatea a fost inchisa timp de sase luni, amenda aplicata fiind de zece milioane de lei.

La brutaria PIN PROD din aceeasi localitate au fost descoperite zece tone de faina pentru care patronii nu detineau documente de provenienta. OJPC a dispus scoaterea fainii din procesul de fabricatie.

La MIHAEX TROACA din Pades s-a dispus inchiderea societatii pe o perioada de sase luni si aplicarea unei amenzi de 50 de milioane de lei. Peste tot prin unitatea care avea ca specific alimentatia publica misunau gindacii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS