11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDisparitia unor curci - motiv de gilceava

Disparitia unor curci – motiv de gilceava

• Disparitia citorva curci a generat un conflict intre familia Ilie si politistul Iordache din Diosti • Deoarce sint cercetati pentru furt, cei din familia Ilie cred ca politistul are ceva cu ei si de aceea ii hartuieste

Felicia Ilie, din Diosti, este tare suparata pe primar si pe seful de post pentru ca, spune ea, in sat se fura ca in codru si nimeni nu ia nici o masura. Femeia spune ca unul dintre e fiii ei este anchetat de politie ca ar fi furat curcile lui Ion Chircu: „De sase luni, fiul meu este purtat pe drumuri de politistul Iordache. Omul asta, de cind a venit la noi in sat, nu a facut nimic. Se fura porci, vaci, oi , da’ ce nu se fura! Si hotul nu este niciodata prins. Acum l-a luat pe fiu-meu la ochi si toata ziua cerceteaza“, spune Felicia Ilie.

Femeii i se pare nedrept ca fiul ei este chemat pe la politie si ameninta ca se duce la Bucuresti, la Ministerul de Interne, sa il reclame pe seful de post: „Copilul meu a fost pus la detectorul de minciuni, si nimic. De ce nu-l lasa, domne, in pace? Ce are cu el? Am zis ca o sa ma duc la Bucuresti sa il reclam pentru ca se tine de capul fiului meu. De cind a venit la noi in comuna, si-a luat masina de 300 de milioane de lei si este plin de aur. Nevasta-sa, cind a venit, umbla in papuci de plastic, iar acum umbla in cizme de un milion si jumatate de lei si poarta caciula de vulpe. De unde atita banet? Sa fie chemat sa dea socoteala!“

Politistul Iordache

nu se stie vinovat cu nimic

Ca se fura in comuna au mai sustinut si alti sateni. A recunoscut si seful de post. Dar, din motive numai de el stiute, politistul Iordache a refuzat sa spuna cite dosare sint in cercetare pentru furt, cite au fost rezolvate si cite au ramas cu autor necunoscut. „Nu pot sa spun cu exactitate. Si apoi, la astea cu autor necunoscut se fac cercetari de pina la opt ani“.

Despre cazul lui Dumitru Ilie, fiul Feliciei, agentul sef Ilie Ioradche a spus ca nu are nimeni nimic cu el: „Se fac cercetari si a fost chemat de mai multe ori la post pentru confruntari. Pina in acest moment nu este acuzat de nimic. Se numara printre suspecti. Cazul este cercetat de Politia Craiova“.

Politistul Iordache a mai spus ca familia Feliciei Ilie este luata in vizor deoarece a avut frecvent probleme cu politia: „Barbatul ei a fost de nenumarate ori amendat pentru tulburarea linistii publice si pentru furt, iar unul dintre cei patru fii ai ei este in puscarie, acuzat de furt. Are de executat doi ani si trei luni“.

Referitor la acuzele aduse de Felicia Ilie, ca „i-a crescut nivelul de trai de cind a venit sef de post in comuna Diosti“, Ilie Iordache a spus ca este normal, ca doar d’aia munceste: „Dar nu mi-am luat nici o masina scumpa, cum spune ea. Sotia mea are caciula de blana, dar este normal, ca doar are serviciu. Bijuterii avem foarte putine, verighetele, citeva inele, bratari si lantisoare. Nimic iesit din comun“.

Pina cind Politia din Craiova va finaliza cercetarile, iar cel care a furat curcile lui Chircu va fi aruncat dupa gratii, in comuna Diosti nu va fi liniste. Si asta pentru Felicia Ilie va continua sa se plinga peste tot ca politistul ii hartuieste nejustificat familia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS