9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Stiri despre vedete

Romania – cuibusor de nebunii pentru Nicole Kidman si Jude Law

Cele mai rele temeri ale lui Sadie Frost au fost confirmate saptamina trecuta de cotidianul britanic The Sun. Acesta a publicat citeva fotografii care il infatiseaza pe sotul acesteia, actorul Jude Law, in ipostaze deosebit de compromitatoare, alaturi de Nicole Kidman. Fotografiile au fost facute in timpul filmarilor la „Cold Mountain“, desfasurate in Romania. Intr-una dintre fotografii, se vede clar mina frumoasei australience atingind genunchiul lui Jude Law pe sub masa, la o petrecere data la vila Zorile, spre sfirsitul sejurului in Romania. Din aceleasi fotografii rezulta ca Jude Law o daduse definitiv uitarii pe sotia sa. Dovada? In nici una din pozele de la petrecere, actorul nu poarta verigheta. Nicole Kidman si Jude Law au petrecut impreuna sase luni in Romania, timp in care relatia lor profesionala s-a transformat, pe nesimtite, intr-una intima. Cotidianul The Sun citeaza declaratia unuia dintre angajatii vilei Zorile, la care au fost cazati actorii: „Nici nu le pasa ca ii vede toata lumea. Au fost nedespartiti inca din prima clipa, iar la petrecere

s-au tinut tot timpul de mina, pe sub masa“. Atunci cind Jude Law s-a intors acasa, in luna noiembrie, i-a spus sotiei sale, Sadie Frost, ca mariajul lor este distrus si a intentat divort, spre disperarea acesteia.

Madonna – cea mai difuzata solista pe posturile de radio din Irak

Majoritatea posturilor de radio din Irak o prefera pe Madonna oricarui alt star occidental, potrivit cotidianului The Sun. Motivul: evidenta atitudine antirazboi a Madonnei, exprimata si in recentul ei hit „American Life“. Chiar si celebra piesa a Madonnei „Like A Virgin“, destul de „vulgara“ pentru gustul de pina atunci al irakienilor, a ajuns sa fie difuzata acum destul de des la posturile de radio irakiene.

Actrita Kim Catrall se desparte de sotul sau

Actrita Kim Catrall, care joaca rolul Samanthei Jones in serialul „Totul despre sex“, este la fel de pretentioasa in viata reala ca si pe micul ecran. Frumoasa blonda a hotarit sa se desparta de cel de-al treilea sot al sau, Mark Levinson. Dupa patru ani de mariaj, Kim Catrall si Mark Levinson au ajuns la concluzia ca au nevoie de o pauza. Un reprezentant al actritei afirma insa ca despartirea ar putea fi doar o chestiune temporara, pina cind cei doi soti isi vor rezolva problemele. Despartirea a fost o surpriza atit pentru fanii lui Kim Catrall, cit si pentru prietenii sai apropiati. Anul trecut, spre exemplu, nimic nu parea sa anunte aceasta ruptura. Cei doi au terminat de curind de scris impreuna o carte intitulata „The Art of Female Orgasm“, menita sa ajute la rezolvarea problemelor de natura sexuala cu care se confrunta majoritatea cuplurilor. In carte, actrita pretindea chiar ca viata sa intima este mult mai satisfacatoare decit cea a personajului pe care il interpreteaza in „Totul despre sex“. Se pare insa ca acest lucru nu a fost suficient pentru a-si salva mariajul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS