20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul Judetean, obligat de instanta sa-si achite datoria

Spitalul Judetean, obligat de instanta sa-si achite datoria

Societatea de apa-canal SECOM SA Drobeta Turnu Severin a cistigat in instanta procesul intentat Spitalului Judetean Mehedinti, pentru recuperarea datoriei de 1,5 miliarde lei, pe care unitatea medicala o avea la plata utilitatilor.

Potrivit directorului SC SECOM SA, Iulian Berciu, in urma hotaririi instantei, in termen de 30 de zile, spitalul judetean trebuie sa achite restantele si penalitatile aferente:

„La sfirsitul lunii ianuarie, societatea avea de incasat de la abonatii sai, peste 11 miliarde de lei, reprezentind datorii si penalitati. O mare parte din aceasta suma revine spitalului judetean“.

SC SECOM SA Drobeta Turnu Severin mai are de incasat peste sase miliarde de lei, de la asociatiile de locatari-proprietari din municipiu, si alte 4,5 miliarde de lei, de la agentii economici. La aceste sume se adauga 1,5 miliarde de lei, datorie ce le revine abonatilor de la case particulare. De asemenea, aproximativ 85 de asociatii de locatari-proprietari din municipiul Drobeta Turnu Severin inregistreaza restante mai mari de 60 de zile la plata serviciilor furnizate de SECOM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS