10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul-barman si vicele-vacar

Primarul-barman si vicele-vacar

Zic unii localnici ca oamenii din fruntea obstii ar fi lenesi. Dar majoritatea satenilor spun ca primarul si vicele din Seaca de Padure sint oameni gospodari, care nu se feresc de munca.

De vreo zece ani la cirma comunei, primarul pesedist Ionel Popescu – despre care umbla vorba prin sferele mai inalte ale judetului ca este posesorul celui mai mic birou de primar de prin Oltenia – face citeodata si pe barmanul. Caci tatal sau are o circiumioara in satul Veleni.

„In timpul liber, e adevarat, mai vind si la bar, ca sa-l ajut pe taica-meu. In definitiv, ce e rusinos in asta, este timpul meu liber, iar eu nu ma feresc de munca“, spune primarul Popescu.

Iar despre viceprimarul Gicu Suiu, oamenii spun ca, deseori, il vad cu vacile pe izlazul comunal, imbracat in straie peticite. „Asa este, e adevarat. Ce daca sint viceprimar, in primul rind sint taran“, afirma, cu mindrie chiar, viceprimarul Suiu, care este si presedintele organizatiei locale a PSD.

Intrebati daca si pe prefectul Cornel Mondea ori pe presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Voiculescu, si i-ar putea inchipui in ipostaza de harnici barmani ori vacari de ocazie, primarul si viceprimarul din Seaca de Padure au zimbit usor si au refuzat sa raspunda. Or sti ei ceva…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS