11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Depeche Mode urmeaza sa lanseze pe DVD secvente din spectacolul care a avut loc la Paris, in cadrul turneului mondial „The Exciter Tour 2001“. Intitulat „One Night In Paris“, DVD-ul contine 19 piese prezentate pe durata a peste doua ore si va ajunge in magazinele de specialitate din Marea Britanie incepind cu saptamina viitoare. Printre hiturile oferite fanilor se numara „Halo“, „Enjoy The Silence“, „Personal Jesus“, „Waiting for the Night“ si „I Feel You“.

Formatiile Sexxy si Talisman au participat la Festivalul „Ziua Romaniei in Statele Unite ale Americii 2002“ de la New York – primul eveniment de asemenea anvergura la care participa formatii de muzica dance si pop-rock. Componentii celor doua trupe au fost uimiti ca spectatorii cunosteau versurile celor mai cunoscute melodii ale lor. Tinuta fetelor pentru evenimentele mondene a fost realizata special de catre Laura Olteanu. Cintaretii au primit oferte de la proprietarii de restaurante romanesti, care le-au propus contracte pentru a cinta acolo, dar acestea au fost refuzate. Ca urmare a succesului inregistrat de cele doua formatii romanesti, organizatorii le-au propus sa participe si la urmatorul festival pentru diaspora romaneasca din Statele Unite ale Americii, care va avea loc in toamna acestui an.

Elton John, printul Albert de Monaco, Sharon Stone, Ivana Trump, Martin Scorsese, Jack Nicholson si David Lynch au participat joi seara la Cannes, la traditionala receptie de binefacere organizata in timpul festivalului de film de Elizabeth Taylor, in profitul AmFAR, o fundatie americana de lupta impotriva SIDA. Mesele au fost rezervate cu preturi intre 28.000 si 110.000 de euro de catre personalitati si vedete de cinema. In cursul serii a avut loc o vinzare la licitatie, pentru stringerea de fonduri suplimentare. Astfel, au fost vindute: o lectie de tenis cu Pete Sampras, o trusa cosmetica creata special de Sharon Stone si fabricata in model unic de marochinerul Vuitton, ca si o proiectie privata a filmului „Gangs of New York“, cel mai recent film al lui Martin Scorsese. Importante servicii de securitate au fost puse in functiune in jurul salii Moulin de Mougins, unde a avut loc receptia, la fel ca in fiecare an. Toate strazile care duc catre acest local au fost inchise circulatiei obisnuite. In meniul acestui dineu special, de la care nu a lipsit nici Liz Taylor, in ciuda problemelor sale de sanatate, s-au aflat sarlota de crabi Granny-Smith, supa de pasare cu trufe de vara, salata de legume de Provence, ciuperci de padure si „un cos de bunatati din vremea cireselor si levanticii“, totul stropit cu „Clos Mireille“ 1999, „Domaine d’Ott“ 1999 si sampanie Ruinart.

Top modelul german Claudia Schiffer a probat, miercuri, pentru a treia si ultima data, in studioul Valentino din Roma, rochia de mireasa pe care designerul italian a creat-o pentru ea. „In toti acesti ani, nu te-am vazut niciodata atit de radioasa“, i-a spus Valentino Claudiei, unul dintre modelele sale preferate. Claudia Schiffer se va casatori cu Matthew Vaughn la 25 mai, in Sufflok. Prima proba a rochiei de mireasa a fost facuta la Valentino, Paris, in Place Vendome. Pentru cea de-a doua, la Roma, Claudia Schiffer a venit impreuna cu mama sa Gudrun si sora Caroline, care si-au ales si ele rochiile pentru nunta. Claudia Schiffer a purtat deseori modele Valentino in cadrul prezentarilor de moda de la inceputul carierei sale si in special rochiile de mireasa care incheie defilarea. Ea a mai aparut si intr-o campanie publicitara a designerului, inspirata de „La Dolce Vita“ de Fellini, reproducind scena in care Anita Ekberg se scalda in Fintina Trevi.

Madonna asteapta al treilea copil, scrie revista americana Star, citind prieteni ai cintaretei. Potrivit revistei americane, frumoasa cintareata nu a aratat niciodata mai stralucitoare. Prietenii ei spun ca va anunta oficial ca asteapta al doilea copil cu sotul sau, regizorul britanic Guy Ritchie, abia dupa ce va intra in luna a patra de sarcina. „Madonna a pastrat intotdeauna secretul in legatura cu sarcinile ei si a refuzat sa le anunte prea devreme. Inainte de trei luni, multe lucruri pot merge prost, mai ales pentru o femeie de virsta ei. Dar nu a facut niciodata un secret din faptul ca mai vrea un copil cu Guy – si cu cit mai repede, cu atit mai bine“, spune un prieten al Madonnei. La nasterea copilului, cintareata va avea 44 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS