11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac vedetele autohtone

Ce mai fac vedetele autohtone

Blondy se cearta pe strada

Cristina si Andreea de la Blondy se dau in spectacol in locuri publice. Nu cu mult timp in urma, ele au fost vazute la Mall-ul bucurestean, impreuna cu iubitii lor, certindu-se ca la gura Oborului. Au vrut probabil, spun gurile rele, sa atraga din nou atentia asupra lor.

Bosquito stirneste pasiuni in videoclipul piesei „Hopa, hopa“

Bosquito a terminat filmarile pentru videoclipul ce ilustreaza piesa „Hopa, hopa“, de pe cel mai recent album al formatiei. Cei cinci membri ai formatiei au pornit miercuri dimineata spre comuna Calugareni, locul de desfasurare a filmarilor. Regia si scenariul sint semnate de Tudor Gramescu si Iuliu Hillerin si se bazeaza pe „starea de buna dispozitie pe care formatia Bosquito, prin muzica sa o aduce in sufletul ascultatorului“. Povestea ii arata pe cei cinci cutreierind prin tara. Ei au ghinionul de a ramine cu masina in pana intr-un sat de oameni modesti, plictisiti si fara chef de viata. Nereusind sa repare automobilul, baietii o iau la picior si se opresc la o circiuma. Recunoscuti de sateni, ei sint rugati sa cinte. Cum era de asteptat, unde se afla Bosquito exista si dragoste, si pasiune, astfel ca frumoasei chelnerite ii cade cu tronc solistul formatiei. „Hopa, hopa“ este prima piesa de pe albumul „Sar scintei“ care are videoclip. Ea se bucura deja de pozitii bune in topurile posturilor de radio. Noul album al trupei Bosquito va fi lansat la sfirsitul lunii

Marcel Pavel iubeste, in egala masura, muzica si banii

Interpretul Marcel Pavel nu a studiat Conservatorul, dar a invatat singur muzica pentru a ajunge la performantele de astazi. El marturiseste ca este gata oricind sa cinte alaturi de cei mai mari tenori ai lumii si ca iubeste muzica si banii, in egala masura. Marcel Pavel este si un instrumentist foarte bun, insa pe scena prefera acum sa cinte doar vocal.

Tudor Chirila are succes la dame

Solistul trupei „Vama Veche“, Tudor Chirila, este mindru, ca orice barbat, ca are succes la femei, dar il deranjeaza destul de tare daca unele dintre acestea ii fac avansuri fara rost. Chiar daca incearca sa para politicos, si in aceste situatii Tudor nu se lasa pina nu trage o injuratura printre dinti. De cele mai multe ori, Tudor este asaltat de femei dupa spectacole cind, spune el, „sint cam varza si nu cred ca as fi foarte bun la pat“..

Natalia Guberna si Steven Segall, brat la brat prin capitala valsului

Interpreta de muzica usoara Natalia Guberna, aflata in Grecia, a legat o prietenie sincera cu marele actor american Steven Segall. De Paste, se spune ca a fost invitata de acesta la Viena pentru a petrece citeva zile impreuna. Si cum Natalia nu a fost gasita niciunde prin Bucuresti si cum un artist liric roman s-a intilnit cu ea la Viena, lucrurile par a fi clare, cu toate ca artista a stiut dintotdeauna sa-si tina viata personala departe de ochii altora.

Fuego va reprezenta Romania la festivalul din Belarus

Dupa ce in urma cu un an a cucerit publicul din Rusia la festivalul de la Minsk, clasindu-se pe locul 3 din 24 de tari participante, anul acesta Fuego este reprezentantul Romaniei la Festivalul din Slavonski Bazar – Belarus, festival ce se va desfasura in luna iulie si la care vor participa muzicieni din 30 de tari. Romania participa pentru a doua oara la acest festival, prima data fiind reprezentata de formatia Valahia. Fuego va cinta live doua melodii, o piesa in limba romana aleasa din repertoriul sau, iar cea de-a doua melodie va fi in limba rusa, apartinind unui compozitor rus. Interpretarea live va fi acompaniata de o orchestra compusa din 100 de instrumentisti. Avind in vedere ca, la festivalul de la Minsk, Fuego a ridicat publicul in picioare cintind refrenul melodiei „Chitara mea“ in limba rusa, cu siguranta ca si de data aceasta, el va reusi sa revina acasa cu un nou trofeu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS