17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Atentie, se termina ciocolata!

Rezerva de ciocolata a lumii este in pericol. O ciuperca denumita „matura vrajitoarei“ a facut ca Brazilia sa ajunga din al doilea exportator mondial de ciocolata un importator. Din cauza daunatorilor, productia a scazut in ultimii zece ani cu peste trei sferturi. Oamenii de stiinta incearca sa obtina plante cu o rezistenta marita pentru a face fata bolilor, insa va fi un proces de durata avind in vedere ca este nevoie de o perioada de cinci ani pina cind pomii incep sa produca boabele din care se obtine ciocolata.

Pret pe lacomie

Un director de scoala din Kenya a exmatriculat un grup de eleve din cauza lacomiei acestora. Profesoara le-a acuzat pe fete ca au ascuns mincarea si ca au consumat mai multa carne decit ar fi avut dreptul. Ea a spus ca le va primi pe tinere inapoi la ore numai in momentul in care vor aduce de acasa 34 de kilograme de carne si un sac de porumb.

Si marimea conteaza!

Rezultatele unui recent sondaj intreprins in Australia arata ca pentru jumatate din femeile de la antipozi marimea conteaza. Totusi, doar 12% dintre femeile intervievate au declarat ca se uita sub centura barbatului in timpul primei lor intilniri. De asemenea, aproape o cincime dintre barbati au declarat ca primul lucru la care se uita la prima intilnire cu partenera lor este pieptul acesteia. Atit barbatii, cit si femeile au fost de acord ca metoda cea mai buna de a-i taia pof-ta sexuala partenerului este sa vorbeasca despre cel dinainte.

Ce-i nou e proaspat si bun!

Femeile din Marea Britanie care au peste 40 de ani se lasa mai usor convinse sa faca dragoste cu un partener nou decit cele care au 20 de ani. Potrivit unui studiu recent, femeile mai in virsta renunta, de asemenea, mult mai repede la contraceptie, iar in cazul in care ramin gravide, opteaza pentru avort.

Uitat in celula

Un vagabond din Belgia a petrecut trei zile inchis intr-o celula dintr-o sectie de politie, fara apa si mincare, deoarece politistul care

l-a arestat a uitat de el. Barbatul, in virsta de 54 de ani, a fost dus la sediul politiei din orasul Anderlecht pentru ca nu avea nici un act de identitate asupra sa, si ar fi trebuit sa petreaca o singura noapte dupa gratii. El nu s-a deranjat nici macar sa apese butonul de alarma din celula pentru a cere de mincare si de baut, ci s-a multumit sa bea apa din toaleta in momentul in care i se facea sete. Pina la urma, barbatul a fost descoperit in momentul cind politistii au adus un alt infractor pentru a fi inchis in aceeasi celula.

Sparg banci pentru ca m-a parasit nevasta!

Un italian a recunoscut ca a jefuit 21 de banci deoarece dorea sa dea de bucluc pentru ca fusese parasit de nevasta. Barbatul, in virsta de 37 de ani, din Torino, a fost arestat dupa ce a jefuit doua banci, intr-un interval de 40 de minute, cu un pistol-jucarie, in momentul in care se intorcea acasa de la lucru. In fata instantei, el a declarat ca a devenit infractor deoarece trecea printr-o stare de depresie nervoasa, din momentul in care a fost parasit de sotia sa, iar singura modalitate de a iesi din aceasta era sa-si puna libertatea in pericol.

Dans antistres

Fermierii din Marea Britanie sint sfatuiti cum sa scape de stres cu ajutorul dansului din buric si a masajului. Autoritatile locale din comitatul Northumberland au infiintat o echipa de terapeuti care ii va vizita pe fermieri la locurile lor de munca si le va oferi acestora solutii pentru a indeparta durerile musculare si stresul cauzat de problemele economice. In cadrul respectivei echipe au fost incorporati masori si dansatoare din buric care vor incerca sa-i convinga pe agricultori de beneficiile metodelor „de la oras“.

Dar cu scroafa ce-ati avut?

Un american din statul Ohio, care i-a spus unui politist ca este porc si-a ispasit pedeapsa la care a fost condamnat alaturi de o scroafa. Judecatorul a hotarit ca in loc sa fie trimis la inchisoare, barbatul in virsta de 44 de ani sa stea timp de doua ore pe trotuarul bulevardului principal din oraselul Painesville intr-un tarc in care se mai afla o purcica in greutate de 160 de kilograme.

Daruri de presedinte

Se pare ca Bill Clinton a parasit Casa Alba cu mai multe daruri decit i-ar fi fost permis. Potrivit rezultatelor unei investigatii, valoarea lucrurilor pe care le-a luat cu el fostul presedinte american se apropie de suma de 400.000 de dolari. Initial, Clinton declarase ca valoarea darurilor era de 190.000 de dolari,insa conform anchetatorilor, multe dintre acestea au fost evaluate la o valoare mult mai mica, iar o parte au fost date „disparute“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS