11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEmotie si bucurie pentru batrinii din Slatina

Emotie si bucurie pentru batrinii din Slatina

Persoanele asistate de la Centrul de Ingrijire si Asistenta din Slatina au fost colindate zilnic in aceasta saptamina de cite trei-patru grupuri de tineri. Pentru batrini au dansat, au recitat poezii, au cintat colinde si au impartit cadouri elevi de la Liceul cu Program Sportiv si de la Colegiul National „Ion Minulescu“. Sase eleve de la Colegiul National „Radu Greceanu“ le-au impartit 20 de pachete cu cadouri cumparate din surse proprii.

Filiala judeteana a Uniunii Sindicatelor Libere a oferit pachete in valoare de aproximativ 15 milioane de lei, gest care a fost urmat si de organizatiile judetene ale unor partide politice.

110 pachete au fost acordate ieri de UM 01217 din Slatina si de Fundatia pentru Tineret Olt. Luni, in Ajunul Craciunului, batrinii din centrul slatinean vor fi vizitati de reprezentantii guvernului in judet. Prefectul de Olt, Marin Diaconescu, insotit de subprefectul Zoltan Erdei si de alti membri din prefectura vor imparti pachete, fiecare valorind 166.000 de lei.

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Prefectura Olt va oferi pachete cu cadouri pentru 1.697 de persoane din toate centrele de plasament si de ingrijire din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS